Sérum pro růst řas a obočí https://www.pulo.cz/serum-pro-rust-ras-a-oboci.html vám vykouzlí to, po čem ženy touží… Mít svůdný pohled s lehce přimhouřenýma očima, které zastíní nádherně dlouhé brvy mladé ženy, je snem snad každé mladičké dívčiny. A dělají vše proto, aby jejich „oční opona“ byla co nejdelší, nejčernější a nejhustější. Nebudete možná věřit, ale za dob mé babičky – jejich dcery neznaly žádné výživové řasenky, protože jednoduše žádné nebyly, ale bývala k dostání taková malá krabička s černidlem a maličkým roztomilým bílým kartáčkem, který se – promiňte – ale naslinil, následně se pošťoural v malé mezírce s černidlem a už se jaly zdobit své řasy. To, že řasy se běžně slepily a vypadaly leckdy hrůzostrašně, jim nic neubíralo na pocitu, že jsou krásné a vypadají jako mrkací panenky. A takto se i barvilo obočí anebo bývaly hnědé či černé tužky na obočí, jež dobu přežily.

tmavé obočí

Každá doba má své a dnešní mladičké dívky a ženštiny už nemusejí své brvy ani obočí takto trápit, ale stačí, když použijí sérum na růst řas a obočí. Je to velmi jednoduchá, čistá a hlavně – působivá metoda. Sérum je ukryto v řasence, kdy si slabým štětečkem nanesete výživu dvakrát denně ke kořínkům řas anebo i na obočí, toužíte-li po jeho plnosti. Pokud budete tuto praxi dělávat každý den, už po třech týdnech používání zjistíte, že se vaše okrasa postupně prodlužuje, zahušťuje a váš pohled dostává smyslný výraz. Přesně takový, po jakém jste toužily. Sérum vám dokáže vytvarovat obočí, které dává pěkný ráz obličeji.

světlé obočí

Všimněte si někdy starších žen, které prakticky obočí nemají anebo jim už tak zešedivělo a ztratilo barvu, že téměř zmizelo. Bez obočí obličej dostává jakýsi rozmlžený výraz, nezaujme vás. Kdežto, pokud docílíte pěkného tmavého a dobře tvarovaného obočí, vaše tvář jakoby vystoupí z pozadí a najednou cítíte, že si vás lidé, zvláště muži, více všímají. A které ženě by neudělal radost obdivný pohled pěkného šviháka?