Baví vás politické debaty, kdyby tohle záleželo na mně, tak já bych se o politice vůbec nebavila. Jenomže u nás doma. Tohle je téměř na denním pořádku, když máme snídani, nebo máme oběd, nebo máme večeři, tak se všichni baví. O politice ani nevíte, jak moc mě to vadí a jak mě moc to trápí. Kolikrát si myslím, že mě z toho asi praskne hlava nechápou, jak někdo se může objevit o politice. Téměř každý den a možná je to kvůli tomu, že můj otec je bývalý politik. On dříve opravdu pracoval v politice a moc ho to bavilo. Já jsem si říkala, že je to možná také kvůli tomu, ale na druhou stranu jsem si řekla, že kdyby otec stále se zajímal o politiku, tak by asi z politiky vůbec neodešel.

Politika není pro mě.

Tedy alespoň jsem se dozvěděla, že otec odešel z politiky jenom kvůli sobě, že už ho to nebavilo a že se chtěl věnovat. Je také otci prý vadilo, že byl jako politik opravdu stále středem zájmu. Tomuhle rozumím a chápu to, protože když se dívám dneska na televizi, kde jsou politici anebo političky anebo různé politické strany a jsou středem zájmu takhle veřejnosti, tak mě osobně by to asi také moc vadilo, protože jsem asi možná ráda, že otec odešel z politiky, ale moc mě trápí, že právě doma se bavíme stále jenom o politice.

Znáte politické budovy?

Kolikrát jsem otci řekla, jestli třeba neudělal chybu, že odešel z politiky. Protože na něm vidím, že ho to baví a že mu politika asi chybí. Anebo jak se k politice stavíte, vy baví vás politika, nebo také ji nemůžete ani vystát? Kolikrát si říkám, že v televizi, když vidím politiku, tak si myslím, že snad to je jenom vtip. Někdy to vypadá opravdu hodně divoké, proto jsem si řekla, že možná udělal otec dobře, že odešel z politiky. Také mě kolikrát vadilo, že třeba když jsem byla na základní škole, že se mi smáli, že mám otce politika, vůbec nechápu, co je na tom k smíchu. Vždyť každý člověk má nějaké zaměstnání.